Гербіцид Євро-Лайтнінг Плюс (BASF)

2211
Діюча речовина
Препаративна форма
РК
Хімічний клас
імідазоліни
Концентрація діючої речовини
16,5+7,5 г/л
Заявник
Термін реєстрації
31.12.2024
соняшник
 
Культура
Спектр дії
Норма витрати
Час обробки
соняшник
однодольні бур'яни, дводольні бур’яни
1,6-2,5
л/га
обприскування посівів соняшнику (гібриди, стійкі до гербіциду Євро-Лайтнінг Плюс) у фазу від 2 до 8 справжніх листків культури (на початкових стадіях розвитку бур’янів)
Дмитро Онищенко
Головний агроном ТОВ «Хлібодар»
Вовчок в нас — це бич по соняшнику. Саме тому ми перейшли на стійкі семирасові гібриди з використанням Євро-Лайтнінг та Євро-Лайтнінг Плюс. У цьому році Євро-Лайтнінг Плюс спрацював відмінно, а ЄвроЛайтнінг дещо гірше, бо проскочила лобода і амброзія. Скоріш за все,через те, що була холодна весна, і препарат не спрацював. Він стримав усі бур’яни, і вовчок, і однорічні, а ось лободу не зміг. Лобода пригнічена стояла, а тоді один дощик на неї, вона кинула додаткові пагони і пішла пригнічувати соняшник. Наступного року будемо сіяти всі гібриди стійкі під ЄвроЛайтнінг Плюс семирасові.
22 жовтня 2019
АгроЕкспедиція Соняшник 2017. Херсонська область: Геліос-1, Хлібодар та Ельдорадо
Читати детально
Сергій Кучеров
Технічний менеджер компанії BASF з розвитку продуктів на олійних культурах в Україні, Республіці Молдова та країнах Кавказу
Наприклад, не встигли внести ґрунтовий гербіцид, або він не спрацював, ще за якихось інших причин, ви завжди зможете перестрахуватися і проконтролювати бур’яни за допомогою вже або Євро-Лайтнінг або Євро-Лайтнінг Плюс, які мають дуже широкий спектр. Вони повністю контролюють всі наявні на полях бур’яни в Україні.
22 жовтня 2019
Використання гербіцидів на соняшнику за нестабільних погодних умов
Читати детально

Акції
Популярне