Гербіцид Євро-Лайтнінг (BASF)

5845
Діюча речовина
Препаративна форма
в.р.
Хімічний клас
імідазолінони
Концентрація діючої речовини
33+15 г/л
Заявник
Термін реєстрації
31.12.2022
соняшник
 
Культура
Спектр дії
Норма витрати
Час обробки
соняшник
багаторічні бур’яни, однорічні бур'яни
1,0 - 1,2
Обприскування посіваів у фазу 4 х справжніх листків культури, на ранніх фазах розвитку бур'янів. На сортах соняшнику стійких до імідазолінонів
Микола Скакун
Управляючий відділом господарства «Фармко»
Гербіцид Євро-Лайтнінг показав себе нормально. Культура непригнічена. Витримав першу хвилю дощів. А далі культура пішла в ріст.
13 жовтня 2019
АгроЕкспедиція Соняшник 2016. День 3. Полтавщина: Фармко та Говтва
Читати детально
Сергій Кучеров
Технічний менеджер з розвитку продуктів (соняшник/ріпак) BASF
Простіше кажучи, Євро-Лайтнінг® — це посилений Пульсар® 40. До складу Євро-Лайтнінгу® введено діючу речовину імазапір, яка має нижчу розчинність у воді, ніж імазамокс, а тому і здатність зберігатися в ґрунті у неї вища. Таким чином, вона буде краще захищати від наступних хвиль бур’янів. У цьому випадку гербіцидний захист тільки покращиться.
13 жовтня 2019
АгроЗнавці від BASF. Відповіді на тему: Труднощі у вирощуванні соняшнику в регіонах з осередком ураження вовчком
Читати детально
Володимир Занков
Регіональний менеджер зі збуту компанії BASF у Запорізькій області
Бувають ситуації, коли господарства змушені йти на такий крок. Вони це питання з нами обговорювали. З агрономічної точки зору рішення не дуже добре, але ситуація вимагала діяти саме так. Тут обрали гібриди з 7-расовою стійкістю, тобто генетика працювала на результат. До того ж, підійшли до захисту і з іншого боку — застосували Євро-Лайтнінг®.
13 жовтня 2019
АгроЕкспедиція Соняшник 2017. Запорізька область: Запоріжжя-Агро, 40 років-Агро і LANDFORT
Читати детально
Віталій Шишка
Менеджер з регіонального розвитку«Лімагрейн Україна»
Можна стверджувати, що агротехнологія на цьому полі правильна. Посіви не загущені. Інакше виникла б проблема з вологозабезпеченням. Щодо гербіцидів, то очевидно, що Євро-Лайтнінг® спрацював добре, поле чисте, вовчка немає. За моїми прогнозами, більше 2 т/га тут не буде. Цього року основна проблема — ранні терміни посіву і холодна погода в першій половині вегетації. Соняшник довго «сидів» у землі, не було суми ефективних температур. В результаті, у рослин був слабкий листовий апарат.
13 жовтня 2019
АгроЕкспедиція Соняшник 2017. Запорізька область: Запоріжжя-Агро, 40 років-Агро і LANDFORT
Читати детально
Дмитро Онищенко
Головний агроном ТОВ «Хлібодар»
Вовчок в нас — це бич по соняшнику. Саме тому ми перейшли на стійкі семирасові гібриди з використанням Євро-Лайтнінг та Євро-Лайтнінг Плюс. У цьому році ЄвроЛайтнінг Плюс спрацював відмінно, а ЄвроЛайтнінг дещо гірше, бо проскочила лобода і амброзія. Скоріш за все,через те, що була холодна весна, і препарат не спрацював. Він стримав усі бур’яни, і вовчок, і однорічні, а ось лободу не зміг. Лобода пригнічена стояла, а тоді один дощик на неї, вона кинула додаткові пагони і пішла пригнічувати соняшник. Наступного року будемо сіяти всі гібриди стійкі під ЄвроЛайтнінг Плюс семирасові.
13 жовтня 2019
АгроЕкспедиція Соняшник 2017. Херсонська область: Геліос-1, Хлібодар та Ельдорадо
Читати детально
Михайло Черніченко
Менеджер з регіонального маркетингу Південного регіону компанії BASF
Ми бачимо, поле чисте. Це означає, що застосування препарату Євро-Лайтнінг повністю себе виправдало. Але є зауваження з приводу порушення рекомендованої технології застосування. Річ у тім, що застосування даного гербіциду передбачає наявності певного рівня опадів у осінній період, котрі його промивають. Якщо цих опадів немає, рекомендується внести корективи до сівозміни, виключивши сівбу культур, чутливих до Євро-Лайтнінгу. Тому я б радив у цьому господарстві ввести до сівозміни додаткові культури, які можуть вирощуватись після соняшника.
13 жовтня 2019
АгроЕкспедиція Соняшник 2017. Кіровоградська область: ФГ Степове, ФГ Могутнє, АФ ім. Ульянова
Читати детально
Михайло Маленький
Менеджер з методів розширення ринку соняшнику та ріпаку компанії BASF
Відразу помітно, що на цьому полі Євро-Лайтнінг® спрацював добре. Є трохи хвоща по краях, тому така картина не дивує. Посів трохи загущений і поле нерівномірне. Наступного року на ринку буде доступний новий продукт від компанії BASF — Архітект. Це регулятор росту і фунгіцид. Він добре стимулює розвиток кореневої системи, що дуже важливо для вирощування соняшнику, зокрема і на піщаних ґрунтах. Крім того, за допомогою Архітекту можна буде вирівняти посіви й підвищити стійкість соняшнику до посухи і високих температур.
13 жовтня 2019
АгроЕкспедиція Соняшник 2017. Київська область: Земля Переяславщини та Агропроммаш
Читати детально
Володимир Поліщук
Менеджер Київської філії компанії «Бізон-Тех»
Ґрунтовим гербіцидом за класичною технологією на «піску» працювати немає жодного сенсу. Тому рішення використовувати систему Євро-Лайтнінг® було правильним. Ви самі можете переконатися, що посіви досить чисті.Володимир Поліщук.
13 жовтня 2019
АгроЕкспедиція Соняшник 2017. Київська область: Земля Переяславщини та Агропроммаш
Читати детально
Сергій Кучеров
Технічний менеджер компанії BASF з розвитку продуктів на олійних культурах в Україні, Республіці Молдова та країнах Кавказу
Наприклад, не встигли внести ґрунтовий гербіцид, або він не спрацював, ще за якихось інших причин, ви завжди зможете перестрахуватися і проконтролювати бур’яни за допомогою вже або Євро-Лайтнінг® або Євро-Лайтнінг® Плюс, які мають дуже широкий спектр. Вони повністю контролюють всі наявні на полях бур’яни в Україні.
13 жовтня 2019
Використання гербіцидів на соняшнику за нестабільних погодних умов
Читати детально
Олексій Рагулін
Регіональний менеджер зі збуту в Запорізькій області компанії BASF
Потрібно відзначити високу культуру землеробства в даному господарстві. Поле чисте від бур'янів, добре видно роботу препарату Євро-Лайтнінг від BASF. І також важливо, що ми бачимо здорові рослини. Листова маса зелена і працює на урожай. Що стосується нового препарату Архітект, то в нашій посушливій зоні, в першу чергу, соняшник може взяти більшу кількість вологи за рахунок більш інтенсивного зростання кореневої системи. А коротша надземна частина скорочує важкий шлях до живильних речовин і, власне кажучи, до врожаю соняшнику.
13 жовтня 2019
АгроЕкспедиція Соняшник 2018. Дніпропетровська область: Колосисте (LANDFORT)
Читати детально

Акції
Популярне