23 березня 2020, 10:00, Україна

Протягом тижня в Україні суттєво потепліє — прогноз погоди

За даними моніторингу Метео Фарм, на початку тижня в Донецькій, Луганській та частково в західних областях пройдуть опади у вигляді снігу та дощу, на решті території збережеться суха погода.

З 23 по 25 березня у більшості областях прогнозується прохолодна погода. В центральних, східних та північних областях нічна температури становитимуть -6…0°С, денна температура коливатиметься в межах від +1 до +10°С вище нуля. На Заході вночі прогнозується -8…-2°С морозу, протягом дня температура зросте до +1…+7°С. На Півдні слід очікувати дещо теплішої погоди, вночі — -4…+2°С, в денну пору — +4…+11°С. Температура ґрунту при цьому коливатиметься в межах від -2 до +2°С.

Починаючи з 26 березня температура почне стрімко зростати. На Заході у нічний час температура повітря становитиме -2…+6°С, денна — +10…+18°С. В центральних та північних областях вночі прогнозується -1…+6°С, в денну пору — +11…+17°С. В східних та південних областях нічна температура перебуватиме в межах +1…+8°С, денна —  +12…+17°С. Температура ґрунту в південних областях прогнозується на рівні від +4 до +7°С, на решті території — +1…+5°С.

Детальніше про вологість та температуру ґрунту, тривалість сонця та ймовірність опадів дізнавайтесь з агрометеорологічного прогнозу погоди на meteo.farm.