13 березня 2020, 09:00, Насіння

Насіннєвий завод Bayer в Україні виробив перші півмільйона мішків насіння

За даним прес-служби компанії Bayer, завод із виробництва насіння кукурудзи працює з 2018 року. Минулоріч на ньому було запущено повний цикл виробництва, відкрито другу сушарку, калібрувальну вежу та холодний склад площею 25 тис. м².

«У вересні 2019 року завод виробив перший мішок насіння. А нещодавно ми досягли важливої віхи — виробили вже півмільйона мішків. Таким чином, насіннєвий завод в Почуйках разом з насіннєвими заводами партнерів компанії виробляє 80% насіння кукурудзи бренду DEKALB для клієнтів Bayer в Україні», — зазначив Ремі Дей-Тос, директор з виробництва насіння компанії Bayer в Україні.

Керівник Аграрного підрозділу Bayer в Україні Франк Хатке також наголосив на важливості інвестицій в Україну.

«Насіннєвий завод — це приклад формування майбутнього сільського господарства в Україні шляхом місцевого виробництва інноваційних рішень адаптованих до потреб клієнтів. Для нас — це можливість бути ще ближчими до клієнта», — наголосив він.

Зазначається також, що наразі команда заводу налічує близько 100 постійних працівників, до яких під час сезону виробництва приєднаються ще понад 250 тимчасових.