24 лютого 2020, 10:00, Україна

У більшості регіонів тиждень обіцяє бути дощовим

За даними моніторингу Метео Фарм, 24 лютого опади у вигляді дощу та мокрого снігу охоплять всю територію України. Такі погодні умови супроводжуватимуться штормовим вітром до 20 м/с. Вже починаючи з 25 лютого погодні умови покращяться, опади частково припиняться, але періодично вириватимуться то з одного, то з іншого боку країни.

В північних областях в нічний час температура коливатиметься від -3 до +4°С, денна — +1…+10°С. На Сході нічна температура прогнозується на рівні -3…+4°С, денна становитиме  +3…+12°С. На Заході вночі -2…+3°С, денна температура +3…+12°С. В південних областях вночі прогнозується -1…+7°С, денна температура становитиме +6…+14°С. В центральних областях в нічну пору стовпчики термометрів коливатимуть в межах від -2 до +4°С, денна перебуватиме в межах +3…+13°С. Температура ґрунту в північних, східних та західних областях коливатиметься від 0 до +5°С. В південних та центральних областях перебуватиме в межах +1…+6°С.

Детальніше про вологість та температуру ґрунту, тривалість сонця та ймовірність опадів дізнавайтесь з агрометеорологічного прогнозу погоди на meteo.farm.