23 листопада 2016, 17:05, Техніка

Zetor презентував лінійку бюджетних тракторів

Про це повідомляє Ttraktorist.ua, посилаючись на прес-службу компанії.

Нова лінійка отримала назву Global Range та буде складатись з п’яти моделей потужністю від 50 до 80 к.с. Особливістю Zetor Global Range є орієнтація на максимальне зниження вартості техніки та експлуатаційних витрат.

Трактори будуть комплектуватись трьох- або чотирьохциліндровими двигунами і матимуть частково або повністю синхронізовані коробки передач 8/2 або 12/12. На всіх без виключення моделях встановлюватиметься гідравлічна навісна система з механічним керування та можливістю силового, плавного та змішаного регулювання. Максимальна вантажопідйомність складатиме 2600 кг.

Трактори з шифрами 045, 1055, 1060 та 1065 матимуть лише задній привід, а флагман лінійки, модель 1075, буде випускатись у двох версіях: з приводом на два або чотири колеса.

Враховуючи, що нова лінійка не призначена для країн Європи та Північної Америки, а орієнтована на менш заможні аграрні держави, конструкцію зроблено максимально простою та надійною, забезпечено легкий доступ до всіх вузлів і агрегатів. Кабіна, як така, відсутня на всіх моделях. Лише невеликий дашок захищатиме водія від сонця та дощу. В комплектацію кожного трактора входитиме також базовий набір інструментів.

Збиратимуть Global Range виключно на базі потужностей індійського філіалу компанії Zetor.