20 лютого 2020, 14:00, Технології

Вітчизняним аграріям стануть доступні нові функції xarvio™ FIELD MANAGER

На сьогодні xarvio™ FIELD MANAGER допомагає вирощувати врожай на більше ніж 2 млн га полів. У 2019 році програмою користувалися понад 17 тисяч аграріїв у цілому світі.

Базуючись на відгуках і досвіді користувачів xarvio™, компанія презентує нові функції, що стануть доступними аграріям 2020 року, серед них:

  • управління внесенням добрив (зокрема, терміни та дозування);
  • диференційні карти обробки полів та автоматична відправка карт внесень до терміналу техніки John Deere;
  • можливість взаємодії між аграріями безпосередньо на платформі xarvio™ FIELD MANAGER.

Зазначається, що оновлення будуть доступні на мобільних пристроях аграріїв у всьому світі.

Нові можливості xarvio™ FIELD MANAGER доповнюють надійний сервіс, що вже включає актуальну інформацію для конкретних польових зон. Наприклад, детальні етапи росту сільськогосподарських культур та мобільні сповіщення про ризики й статус потенційних хвороб у регіоні. Цифрові моделі ризику тестуються компанією протягом 25 років. Вони забезпечують оптимальні терміни обробки посівів.

«Це дивовижно, як багато аграріїв вперше застосували цифрове землеробство у 2019 році та переконалися у дієвості цього інструменту, отримавши високі результати в кінці сезону. Збільшення прибутку та економія часу наших клієнтів спонукає нас продовжувати розробляти нові алгоритми для оптимізації виробництва», — пояснив Йозеф Аллендорф, продукт-менеджер xarvio™ FIELD MANAGER.

Зазначається, що українським аграріям вже цього року стануть доступні такі функції xarvio™ FIELD MANAGER як аналіз погоди, що дозволяє порівнювати погодні параметри з середніми за останні 10 років; автоматичне визначення меж полів; візуалізація та аналітика карт врожайності, посіву, добрив; інтеграція метеостанцій Arable у моделі управління.

«Разом зі збільшенням кількості послуг та розширення функціоналу xarvio™ 2020 року ми прагнемо ще більше трансформувати середовище цифрового землеробства. Ми продовжимо допомагати аграріям підвищувати прибутковість їхнього бізнесу та створювати умови для сталого ведення сільського господарства», — зауважив Ендрі-Георг Гірг, керівник відділу комерційних операцій цифрового землеробства BASF.