20 лютого 2020, 13:00, ЗЗР

Світові зміни клімату сьогодні як ніколи відчувають всі товаровиробники України — думка

Продукт створений нідерландським вченим Хансом Лінденбергом в Інституті тропічних культур в 1991 році. За рахунок унікального складу та багатосторонньої дії на ростові процеси рослин, Cropmax до сьогоднішнього дня залишається найкращим в класі біостимуляторів. У своєму складі, окрім макро- та мікроелементів, Cropmax містить амінокислоти, полісахариди, рослинні вітаміни, стимулятори росту та ензими. Cropmax — єдиний біостимулятор який містить всі три форми ростових фітогормонів в активній фазі. Така складова надійно контролює стрес протягом всієї вегетації і забезпечує безперебійний ріст культур в умовах обмеженого зволоження.

Читати по темі: Микола Кирієнко: Важливість добрива-біостимулятора для обробки насіннєвого матеріалу ніхто не відміняв

«Цей продукт містить в ультраконцентрованому вигляді весь склад ростових регуляторів росту, будучи потужним стимулятором метаболізму рослин. Ауксини сприяють швидкому розвитку кореневої системи, цитокініни збільшують розмір і кількість клітин, гібереліни забезпечують активний вертикальний ріст рослин. Їх комбінація сприяє кращому цвітінню і запиленню квіток рослин, що у свою чергу призводить до збільшення репродуктивних органів, їх кількості і якості. Це універсальний продукт для всіх видів культур», прокоментував — фахівець департаменту агротехнологій та мікродобрив «Бізон-Тех» Микола Кирієнко.

Микола Кирієнко, фахівець департаменту агротехнологій та мікродобрив компанії «Бізон-Тех»

За словами фахівця, застосування Cropmax має проводитись кілька разів під час вегетації, а також варто обробляти й насіння. Це забезпечує рівномірну схожість та кращий розвиток кореневої системи, що особливо важливо в не надто сприятливих умовах зміни клімату.

Читати по темі: Калін Цуркан: Формувати урожай нескладно, якщо є розуміння усіх процесів живлення рослин

«Кількість відвідувачів збільшилась, люди підходять постійно, вони не лише дивляться на продукт, їх цікавить загальна робота компанії, вони потребують рекомендацій, прогнозів та рішень тих чи інших питань, які стоять перед тим, як отримати врожай. Усі намагаються розвиватись, вбирати інформацію, впроваджувати технології. А наша задача — допомогти їм у цьому», — зауважив Калін Цуркан, доктор сільськогосподарських наук, заступник виконавчого директора «Бізон-Тех».

Калін Цуркан, доктор сільськогосподарських наук, заступник виконавчого директора «Бізон-Тех»

Анастасія Аврамчук, SuperAgronom.com