18 лютого 2020, 17:30, Технології

Компанія Vitagro Partner представила новий сорт сої на виставці АгроВесна 2020

 Оригінатори насіння Semelita зазвичай іноземні, в яких закуповують еліту та супереліту. Після розмноження насіння в Україні реалізується еліта та 1 репродукція.  

«Ми почали працювати з українським виробником Одеським селекційно-генетичний інститутом Національним центром насіннєзнавства та сортовивчення. Тепер представляємо 2 сорти: дворядний ячмінь з крупним зерном Аватар, який підходить для виробництва комбікормів і круп; а також,  Галичанин – шестирядний ячмінь кормового напрямку. Головна фішка цих сортів у винятковій посухостійкості», — зауважив Микола Сучек.

Микола Сучек, начальник наукового відділу ТОВ «Vitagro Partner»

На стенді компанії представлений новий сорт сої Панорама, що представники вважають дуже перспективним, адже він поєднав у собі найкращі показники, серед яких висока посухостійкість. Вага 1000 зерен сої складає 220-240 г.

Микола Сучек: Прогресивність Vitagro Partner іде назустріч науці

Читати

Бренд ЗЗР Bayton цього року наповниться новими гербіцидами та фунгіцидами. Вони добре себе зарекомендували, тому їх об’єми планують збільшувати.

До загального портфелю продукції входять інокулянти британської компанії «Legume Technology», а також мікоризант  на основі гриба. Це продукт біоудобрювальної та біофунгіцидої дії. В умовах зміни клімату суттєво розвиває кореневу систему, стає його частиною, збільшуючи її в 10 разів, відповідно, підвищується посухостійкість культури і ефективність розвитку її вегетативної маси.

«Ми відійшли від мікродобрив, чистих мікро та макроелементів. Створюємо комплекси до яких входять мікроелементи, амінокислоти, біоактиватори, антистресанти. Таким чином, намагаємось вирішувати питання з кліматичними проблемами», — прокоментував  Микола Сучек.

 Анастасія Аврамчук, SuperAgronom.com