3 лютого 2020, 10:00, Україна

Протягом тижня в Україні прогнозується до -15°С морозу

За даними моніторингу Метео Фарм, найбільш інтенсивно опади пройдуть 4 та 5 лютого, а на Сході ще й 6 числа очікуються снігопади.

«З 3 по 4 лютого ще збережуться відносно високі температури. Вночі позначки термометрів перебуватимуть в межах -2…+4°С. Денна температура повітря на Сході та в Центрі становитиме +2…+9°С вище нуля, в Північних областях — +1…+5°С. В Південних та Західних областях коливатиметься від +4 до +13°С. Температура ґрунту коливатиметься від 0 до +3°С», — йдеться в повідомленні.

Починаючи з 5 лютого прийде відчутне похолодання, яке збережеться до кінця тижня. У нічний час в Північних областях прогнозується -10…-5°С, денна температура становитиме -6…0°С. На Сході вночі -15…-2°С, денна -7…+1°С. В Південних областях вночі -8…-2°С, денна температура перебуватиме в межах -5…+6°С. В Західних та Центральних областях вночі -9…-3°С, денна температура повітря зупиниться на позначці -6…+1°С. Температура ґрунту коливатиметься від -6 до 0°С.

Детальніше про вологість та температуру ґрунту, тривалість сонця та ймовірність опадів дізнавайтесь з агрометеорологічного прогнозу погоди на meteo.farm.