20 січня 2020, 10:15, Україна

Протягом тижня в Україні переважатимуть плюсові температури

За даними моніторингу Метео Фарм, найбільш сонячними будуть західні та південні області. Короткочасні опади у вигляді снігу час від часу з’являтимуться протягом усього тижня. На більшості територій пануватиме поривчастий вітер переважно західного напрямку 3-10 м/с.

Температура повітря коливатиметься від незначних морозів до плюсових температур. Ближче до вихідних стовпчик термометру поповзе вгору і досягне максимальних тижневих температур. В нічний час температура повітря мінімально опуститься до -5°С морозу в Західних областях, на решті території прогнозується -4…+1°С. Денна температура в Північних, Східних та Центральних областях становитиме -1…+6°С. На Заході температура повітря перебуватиме в межах від -2 до +8°С. У свою чергу в Південних областях прогнозується від 0 до +10°С. Температура ґрунту коливатиметься від -3 до +1°С і лише в Південних областях досягне позначки +2°С.

Детальніше про вологість та температуру ґрунту, тривалість сонця та ймовірність опадів дізнавайтесь з агрометеорологічного прогнозу погоди на meteo.farm.