23 листопада 2016, 10:04, ЗЗР

SYNGENTA представляє нову лінійку фунгіцидів MIRAVIS ™

Adepidyn™  належить до класу карбоксамід-вмісних сполук і на даний час проходить процедуру реєстрації в Сполучених Штатах.

Miravis ™ стане першим препаратом в лінійці продуктів на базі нової діючої речовини та буде відображати всі найновіші напрацювання компанії в галузі захисту рослин від грибкових хвороб.

Як заявляють розробники, новий фунгіцид буде найбільш ефективним засобом боротьби з плямистостями листя та борошнистою росою. Зокрема він застосовуватиметься для захисту від септоріозу, церкоспорозу, альтернаріозу, парші, фузаріозу, сірої гнилі, склеротинії, чорної плісняви гарбузових та інших хвороб.

За даними компанії Syngenta, новий фунгіцид має також стимулюючу дію на рослини, підвищуючи їх життєздатність та продуктивність. Формула препарату включатиме також дифеноконазол, який забезпечуватиме тривалу системну захисну дію.

Miravis ™ буде застосовуватись на посівах зернових, баштанних культур, арахісу, сої, а також в системах захисту картоплі, винограду та інших культур. Детальні рекомендації щодо використання будуть оприлюднені на початку 2017 року.