30 грудня 2019, 14:30, Україна

В Україні очікується нетривалий сніг та плюсові температури — тижневий прогноз погоди

За даними моніторингу Метео Фарм,починаючи з 31 по 1 січня очікуються несуттєві опади у вигляді снігу, подекуди пройдуть дощі.  4-го та 5-го січня на Заході в Чернівецькій, Івано-Франківській, Рівненській та Львівській областях пройдуть короткочасні опади. Протягом тижня спостерігатимуться незначні температурні коливання вдень пануватимуть переважно плюсові температури, вночі несуттєві морози. Вітер переважатиме західного, південно-західного напрямків 8 – 2 м/с.

В нічний час в Північних та Західних областях температура повітря коливатиметься від -6 до 0 градусів, денна температура складе -1…+4 градусів. В Центральних та Східних областях вночі -5…0 градусів, вдень -2…+4 градусів. На Півдні -4…0 градусів, денна температура -1…+5 градусів. Температура ґрунту коливатиметься від -4 до +1 градусів.

Отже, в новорічну ніч очікується сніжок але за рахунок плюсових температур він не затримається надовго. Сонячні ванни приготуйтесь приймати 2 та 3 січня.

Детальніше про вологість та температуру ґрунту, тривалість сонця та ймовірність опадів дізнавайтесь з агрометеорологічного прогнозу погоди на meteo.farm.