27 грудня 2019, 09:31, Урожай

Сервіс моніторингу агропогоди Метео Фарм запустив мобільний додаток

Про це в коментарі Latifundist.com розповів Дмитро Максименко, виконавчий директор «Метео Фарм».

«27 грудня 2018 року ми запустили сервіс «Метео Фарм». Ми вдячні всім і кожному, хто проявив зацікавленість нашим продуктом. За цей рік ми отримали понад 1 300 заявок на реєстрацію, суттєво доопрацювали функціонал системи «Метео Фарм», додали нові внутрішні сервіси. Ми адаптували сервіс для аграріїв і розробили систему для того, щоб вам було комфортно і просто», — розповів Дмитро Максименко.

За словами розробників, додаток передбачає зручне використання в режимі офлайн. Для прикладу, перебуваючи у полях, де немає інтернет-покриття, можна отримати всі необхідні для роботи дані. Додаток автоматично завантажує і зберігає останню актуальну інформацію при підключенні до мережі.

Також з додатком «Метео Фарм» зручно вивчати погодну аналітику, де б ви не знаходилися. Смартфон або планшет дозволяє завжди швидко отримати всю необхідно інформацію.

При правильному налаштуванні пуш-сповіщень користувачі зможуть завжди бути в курсі критичних значень або змін погодних умов в конкретному регіоні.

Дмитро Максименко додав, що у розширеному доступі користувачі сервісу можуть відстежувати до 50 спеціалізованих показників на конкретному полі. А також вивчати історію погоди до 10 років і користуватися даними всієї мережі метеостанцій «Метео Фарм», яких налічується понад 200.

Нагадаємо, сервіс для моніторингу агропогоди «Метео Фарм» відкрив безкоштовний доступ до інформації про погоду для всіх користувачів.