9 грудня 2019, 10:00, Україна

Аномально високі температури б'ють рекорди — тижневий прогноз погоди

За даними моніторингу Метео Фарм 9-10 грудня прогнозується без опадів, лише на Закарпатті дощитиме. Температура повітря в Північних, Східних та Центральних областях вночі -2…+2°С, денна +2…+8°С. В Західних та Південних областях у нічний час прогнозується -4…+4°С, денна підніметься до +4…+11°С. Температура ґрунту від 0 до +5°С, в Південних областях досягне +8°С.

11-12 грудня на території України продовжить панувати суха погода, винятком стануть Західні області де передбачаються опади у вигляді дощу та мокрого снігу. Температура почне повзти вниз. Так в Південних областях вночі 0…+5°С, вдень температура повітря прогріється до +7°С. На решті території вночі -2…+3°С, денна коливатиметься від +1…+4°С вище нуля. Температура ґрунту 0…+4°С, на Півдні до +6°С.

Ближче до вихідних 13-15 грудня на всій території України пройдуть опади. Температура продовжить повільно знижуватися. Нічні температури в Північних, Східних, Центральних та Західних областях мінімально досягнуть -3°С морозу, денна температура складе -1…+4°С. В Південних областях тепліше, вночі -1…+5°С, вдень +3…+8°С. Температура ґрунту 0…+4°С.

Детальніше про вологість та температуру ґрунту, тривалість сонця та ймовірність опадів дізнавайтесь з агрометеорологічного прогнозу погоди на meteo.farm.