6 грудня 2019, 15:40, Насіння

Іноземний виробник насіння освоюватиме вітчизняний ринок

Новостворене підприємство, SEED CORP, надаватиме повний спектр послуг своїм міжнародним та локальним партнерам з виробництва насіння високої якості в Україні. SEED CORP з більш ніж 5 тис. га зрошуваних сільськогосподарських земель та одним із найсучасніших заводів по виробництву насіння у Східній Європі, який базується в центрі зони вирощування в Україні.

«Ми дуже задоволені цією угодою, і будемо йти до своєї мети — надавати високоякісні послуги у насіннєвій галузі, шануючи основоположні цінності прозорості, конфіденційності та підтримки клієнтів», — зауважив Крістіан Берньє, президент SEED CORP.

Як зазначають в компанії, завдяки цьому рішенню Remington Seeds вийде на український ринок, розширивши свою глобальну присутність, щоб запропонувати клієнтам будь-якого масштабу повне рішення у питанні виробництва насіння та посилити свою стратегію присутності у чорноморському регіоні. Це допоможе впорядкувати весь процес надання послуг, підвищивши ефективність та інноваційність для адаптації рішень до потреб виробників.

«SEED CORP зосередиться виключно на високоякісних послугах з виробництва насіння. Цей новий аспект діяльності дозволить нам продовжувати підтримувати наших клієнтів у наданні високоякісних послуг з виробництва насіння, впроваджуючи найновітніші інноваційні рішення у насінництві для вирішення багатьох викликів у насіннєвої галузі в Україні», — зауважила Єлизавета Терещук, голова SEED CORP.

Довідка: Remington Seeds — один з найбільших виробників насіння у світі, що надає системні рішення та послуги, у виробництві, переробці та розповсюдженні насіння багатьох культур у всіх регіонах світу. Компанія працює в США, Аргентині, Бразилії, Чилі, Мексиці, Румунії, Росії та Уругваї.