31 березня 2017, 12:18, Техніка

SuperAgronom.com увійшов у партнерство із сайтом послуг сільгосптехніки Agropoisk.net

Наприкінці 2016 року головний сайт для агрономів SuperAgronom.com увійшов у партнерство із сайтом послуг сільгосптехніки Agropoisk.net.

Agropoisk.net — це провідний сервіс на ринку України, який акумулює усі пропозиції сільськогосподарських послуг із пошуку техніки й надання сільгосппослуг.

«З моменту заснування сайту послуг сільгосптехніки Аgropoisk.net, він став головним майданчиком для обміну послугами між аграріями. Упевнений, що в партнерстві з SuperAgronom.com, ми зможемо розвивати наш ресурс ще ефективніше, а також — максимально врахувати думки й потреби як великих агрохолдингів, так і дрібних гравців ринку сільськогосподарських послуг», — зазначає засновник і керівник Agropoisk.net Євген Сапіженко.

У свою чергу, керівник проекту SuperAgronom.com Яна Красновська додала, що сайт послуг сільгосптехніки Agropoisk.net стане надійним інструментом для агрономів, яким необхідно спланувати проведення усіх польових робіт в оптимальні строки.

«Агрономи — як агрохолдингів, так і фермерських господарств — уже давно співпрацюють із головними інженерами. Планування польових робіт — це завжди результат тісної співпраці агронома та інженера», — додає Яна Красновська.

Генеральний директор LatifundistMedia Тетяна Приходько зазначила, що відтепер, із появою сайту послуг сільгосптехніки Agropoisk.net у структурі компанії, ми допоможемо вирішити аграріям ще одне важливе завдання — підвищення ефективності використання с/г техніки з одного боку, та своєчасність виконання польових робіт — з іншого.