18 листопада 2019, 18:20, Техніка

Презентовано нові причіпні обприскувачі компанії Hardi на Agritechnica 2019

На стенді виробника були представлені обприскувачі: Commander 5500 з баком на 5500 л і штангою 33 м, а також Commander 5500 з баком на 5200 л і розміром штанги 30 м. Також відбулася презентація Aeon Centura, оснащеного резервуаром 5200 л і стрілою Delta Force 36 м.

Обприскувач Aeon Centura має систему наведення штанги AutoTerrain і керування форсунками AutoNozzleControl. Обприскувач оснащений терміналом Isobus HC 9700.

Плавне керування можливо завдяки гідравлічній підвісці осі та пружинній підвісці тяги. Світлодіодне освітлення забезпечує комфорт роботи у будь-який час доби. Функції заповнення, перемішування, обприскування та очищення повністю автоматизовані.

З правої сторони обприскувача Aeon розміщена зона TechZone, яка захищена кришкою. У цій частині розміщені насос і всі клапани.

Новий обприскувач Aeon має електроніку SmartCom. Розробники пропонують нові функції, такі як система рульового управління ComfortTrack та система віддаленої циркуляції рідини FluidBox 8000.

У стандартній комплектації серія Aeon Centura оснащена функціями телеметрії Bosch та інструментами обслуговування Hardi (HST).