З 18 по 20 листопада вночі в Центральних та Північних областях стовпчики термометрів показуватимуть 0…+5°С , на Півдні та Заході +1…+9°С вище нуля. Найпрохолодніші ночі спостерігатимуться на Сході до -2 °С морозу. Денна температура повітря на всій території України коливатиметься від +2 до +11°С , лише в Закарпатті досягне +15°С .

Дмитро Максименко: Метео Фарм зробить доступними точні метеопрогнози як для холдингів, так і для найдрібніших фермерських господарств
Читати

Починаючи з 20-го числа  протягом усього тижня на всій території України поривчастий вітер східного, південно – східного напрямку. Особливо інтенсивно вітер проявить себе в Східних та Південних областях.

З 21 по 24 листопада температура суттєво знизиться . Вночі на Заході та Півдні температура повітря подекуди знизиться до -6°С морозу, на решті території мінімально опуститься до  -9…-10°С нижче 0. Денна температура повітря в Північних, Східних та Центральних областях коливатиметься від -3 до +2°С . В Південних та Західних областях -1…+6°С . Лише в Закарпатській області температура повітря триматиметься на позначці +5…+9°С тепла.

Температура ґрунту мінімально опуститься до -5…-3°С в Південних та Західних областях, на решті території -9…-8°С морозу.

Інші новини по темі: