12 листопада 2019, 10:00, Техніка

Amazone отримала три срібні медалі на виставці Agritechnica 2019

Про це повідомляє Kurkul.com.

Перша срібна медаль присуджена Amazonen-Werke за функцію EasyMix, яка є складовою частиною нової програми Amazone mySpreader. EasyMix служить для простої оцінки та налаштування змішаних добрив. З функцією EasyMix Amazone пропонує можливість визначення сполучуваності окремих добрив один з одним і отримання найкращого компромісного варіанту налаштування при наявності різних сумішей.

Друга нагорода присуджена за новинку AmaSelect Row, за допомогою якої Amazone пропонує для всіх машин з форсунками AmaSelect можливість дистанційного перемикання з режиму суцільного обробітку на режим стрічкового обприскування по рядках. За рахунок цього можливо скорочення витрат засобів захисту рослин до 65%. Необхідною умовою для цього є наявність спеціальних форсунок SpotFan 40-03 з кутом обприскування 40°.

І третє срібло Amazone отримала спільно з вісьмома партнерами за систему Nevonex powered by Bosch. Компанія Amazone розробила датчик AmaSense Weather для обприскувачів, який визначає актуальну температуру і вологість повітря на посівах. Інтеграція датчика в якості компонента системи Nevonex пропонує можливість надання даних фермерам, консультантам або експертам.

На виставці Agritechnica компанія Amazonen-Werke представить на стенді площею 2.700 м² в павільйоні 9 понад 60 різних машин і функціональних моделей, серед яких 30 новинок в області техніки і технологій.