8 листопада 2019, 12:40, Насіння

Дистриб'ютори відмовляються продавати насіння Brevant 

SuperAgronom.com відправила запити до ТОП дистриб'юторів, які продавали насіння Pioneer. За результатами опитувань виявилось, що 50% відмовились продавати, 30% вагаються, 20% погодились. 

Наша редакція звернулась до комерційного директора компанії Corteva Agriscience​​ в Україні Андрія Андрюшко, щоб дізнатись причини відмови. Втім, за його словами, інформація щодо проблем із закупівлею насіння дистриб'юторами не відповідає дійсності. Також, до компанії Corteva Agriscience було направлено розширений офіційний запит.

Слід зазначити, що основними причинами відмови дистриб'ютори називають те, що якість продукції та ціна не відповідають ринковим потребам.

Нагадаємо, за 6 місяців 2019 року компанія Corteva Agriscience знизила витрати на дослідження і розробки у сегменті насіння та ЗЗР на 17% (116 млн доларів).

До компанії Corteva Agriscience було направлено розширений офіційний запит.

Відповідь 

Андрій Андрюшко, комерційний директор Corteva Agriscience в Україні:

1. З яких причин топ-дистиб’ютори насіння та ЗЗР відмовляються продавати бренд Brevant?

На сьогоднішній день ми не маємо відмов від продажів бренду Brevant. Комерційна політика для дистрибуції була представлена 1 листопада, і наразі всі вивчають пропозицію Corteva Agriscience, зокрема, портфель бренду Brevant, який удосконалив в собі всі технологічні переваги генетики Corteva Agriscience.

2.Чому продукти бренду Brevant не виходять на прямі продажі, а й надалі реалізуються через дистриб’юторів?

Corteva Agriscience використовує на багатьох ринках світу мультиканальну та мультибрендову модель продажів. Бренд Brevant було запропоновано та виведено на ринок України минулого року для продажів через канал дистрибуції. Такий мультиканальний та мультибрендовий підхід враховує побажання сільгопвиробників, для яких ми працюємо в першу чергу, дозволяючи їм обирати найкращу для себе модель доступу до передового генетичного асортименту Corteva Agriscience — через дистрибутора завдяки бренду Brevant, або напряму — завдяки бренду Pioneer.

3.Які дистриб’ютори залишаються офіційними у бренду Brevant?

Всі офіційні дистрибутори компанії Corteva Agriscience мають доступ до бренду Brevant. З їх переліком можна ознайомитися на сайті brevant.com.ua. Контракти на сезон 2020 року знаходяться на стадії перемовин.

4.Можете надати результати врожайності гібридів Brevant на демо-полях у 2019 році?

Corteva Agriscience проводить високопрофесійні дослідження гібридів в різних ґрунтово-кліматичних та технологічних умовах України. Всі дані систематизуються наприкінці року. Цю інформацію можна буде побачити в наших каталогах на сезон 2020 року, а також під час навчань для наших партнерів та кінцевих споживачів протягом зимового періоду.

Для довідки: До бренду Brevant входять гібриди таких культур: