28 жовтня 2019, 08:00, Україна

В Україні прогнозують заморозки та мокрий сніг

За даними моніторингу Метео Фарм, 28 жовтня в Україні очікується суттєве похолодання, температура повітря коливатиметься від 10 до 15°С тепла. В західних, частині північних та центральних областях прогнозуються короткочасні опади у вигляді дощу, на решті території без опадів.

«Вже з 30 жовтня по 1 листопада похолодання посилиться. Денна температура повітря на всій території України становитиме 2-9°С. В південних, східних та центральних областях нічна температура знизиться до мінус 5°С, в західних та північних областях місцями досягатиме очікується похолодання до 6-7°С морозу. Незначні опади прогнозують в східних та південних областях. На поверхні ґрунту спостерігатимуться заморозки від 0 до мінус 4°С», — йдеться в повідомленні.

Зазначається також, що 1 листопада в Сумській області можливий мокрий сніг. 2 та 3 числа температура повітря зросте на 2-3°С. В цілому, протягом тижня на більшості територій переважатиме мінлива хмарність. 

Детальніше про вологість та температуру ґрунту, тривалість сонця та ймовірність опадів дізнавайтесь з агрометеорологічного прогнозу погоди на meteo.farm.