3 жовтня 2019, 09:10, Україна

Цієї осені в Києві пройде міжнародна виставка AgroComplex

Як зазначають організатори, на учасників заходу очікує унікальна експозиція національних виробників сільськогосподарської техніки під девізом «Ривок до якості 2019». Презентація експозиції має на меті продемонструвати українській та міжнародній спільноті якісний перехід від «колишніх» до сучасних технологій виробництва техніки, ознайомити аграріїв з досягненнями національних підприємств у напрямку реалізації програм якості та ефективності машинобудування.

У рамках проведення заходу серед відвідувачів буде розіграно 250 подарункових сертифікатів на суму понад 5 млн грн

«Щодня, в період проведення виставки, будуть проводитися розіграші сертифікатів на знижки для самохідних машин, посівної та ґрунтообробної техніки, а також техніки для живлення та захисту рослин, які надаються учасниками виставка. Всі зацікавлені взяти участь у розіграші мають пройти онлайн реєстрацію, відмітити ті види техніки, які є найбільш актуальні. Реєстрація буде відкрита з 1 вересня та триватиме включно до 21 жовтня», — зазначають організатори.

Ще одним вагомим аргументом долучитися до виставки AgroComplex є проведення соціальну акцію всеукраїнського масштабу «Зелений щит планети». На честь кожного відвідувача виставки  буде висаджене дерево: 20 000 відвідувачів — 20 000 дерев. Загальна площа ділянки — 2 га.

«Кожна людина, яка відвідає виставку  буде безпосередньо причетна  до надзвичайно важливої  справи — боротьби  зі стихійними лихами та покращення кліматичних умов для сільськогосподарського виробництва та екології загалом. Тож, приходимо на виставку, зберігаємо та примножуємо лісу і збільшуємо шанси на підвищення врожайності сільськогосподарських культур!», — йдеться в повідомленні.

Безкоштовна реєстрація для відвідувачів вже відкрита за посиланням, де, окрім цього, можна замовити участь учасникамСлідкуйте за свіжими новинами AgroComplex 2019 у Facebook та на оновленому сайті.