30 вересня 2019, 15:20, Техніка

Lemken представив аграріям нову ґрунтообробну техніку

Про це в коментарі Traktorist.ua повідомив генеральний директор «Лемкен-Україна» Артем Калашник.

Зазначається, що плуг Diamant 16 розроблений на базі 11 моделі. Diamant 16 має гідравлічне регулювання глибини й оснащений системою OptiLine, яка компенсує боковий відвід. Для цього за допомогою циліндра, який керується тиском, на трактор передається додатковий крутний момент, що зміщує лінію тяги між трактором та плугом до центру задньої осі.

Окрім того, на цій моделі плуга встановлені посилені шарніри, нові пальці на графітових втулках, колесо найменшого типу розміру з гідравлічним амортизатором, гідравлічне регулювання глибини, пристрій захисту від перевантажень Hydromatic.

«У цій моделі збільшився діапазон роботи на 10 см. Тепер ми можемо плуг підняти на 5 см вище або заглибити на 5 см нижче», — пояснив Артем Калашник.

Окрім того, на своєму стенді Lemken презентував коротку дискову борону Rubin 10. Вона має нове розташування дисків з обох сторін знаряддя, що забезпечує прямий хід без бічного відведення. Диски розташовані таким чином, що зусилля з обох сторін знаряддя симетричні.

Кожен диск Rubin 10 тепер оснащений пристроєм захисту від перевантажень з амортизованою віддачею. У базовій комплектації встановлене гідравлічне налаштування дисків. Окрім того, агрегат може працювати автоматично з підрулюванням.

Дискова борона Rubin 10 оснащена колесом Unirad, яке знижує необхідне підйомне зусилля трактора і розвантажує його задню вісь.