30 вересня 2019, 12:10, Насіння

Bayer представить ЗЗР та насіння кукурудзи і ріпаку бренду Dekalb

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Аграрний підрозділ Bayer вирішив розподілити ресурси, орієнтуючись на ключові для бізнесу культури та їх частку у вирощуванні в певних областях.

«Різні сегменти партнерів на ринку (дистриб’ютори, агрохолдинги, незалежні господарства та маленькі ферми) потребують індивідуальної стратегії продажів. Саме тому ми впроваджуємо нову організаційну структуру, яка буде більш гнучка до потреб ринку і орієнтована на клієнта», — повідомив Франк Хатке, керівник Аграрного підрозділу компанії Bayer в Україні.

За його словами, співпраця з ключовими партнерами набуває дуже важливого значення. Працюючи разом з дистриб'юторами і сільгоспвиробниками в компанії розроблять нову стратегію, щоб якомога краще задовільнити потреби спільних клієнтів. Водночас близькість до клієнтів буде мати суттєве значення для кращого розуміння вимог ринку, передачі знань та забезпечення підтримки запропонованих рішень.

«Такий розподіл ресурсів є результатом глибокого аналізу, який почався одразу після завершення угоди з Monsanto. Ми вважаємо, що саме завдяки новій структурі, ми зможемо запропонувати індивідуальні рішення, що відповідатимуть конкретним потребам кожного клієнта», — підсумував Франк Хатке.