6 вересня 2019, 15:20, Техніка

New Holland модернізував комбайни серії CX7 і CX8

Про це повідомляє Traktorist.ua.

Зазначається, що комбайни серії CX7 та CX8 оснащені 4-барабанною системою обмолоту New Holland із молотильним барабаном 750 мм. Новий барабан зі змінною конфігурацією збільшує пропускну здатність і зменшує витрату пального.

«Новий барабан забезпечує більш плавний потік урожаю, що призводить до зниження рівня шуму в салоні та зменшення перевантаженості. У молотарки, оснащеної цим типом барабанів, менша потреба в потужності на 16%. Таким чином, знижується і витрата пального. Цей елемент підвищує ефективність комбайна на 10%», — зазначається в повідомленні.

Також New Holland представив нові елементи управління в кабіні для підтримки більшої кількості функцій і підвищення ефективності роботи оператора. Зокрема, оператор може регулювати поворотний сепаратор та відкривати сита, а також вибирати між подрібненням соломи та складанням у валок. У поєднанні з системою зміни числа обертів соломотряса Opti-Speed, шасі SmartTrax, Opti-Fan, Opti-Clean та Opti-Spread, нові функції збільшують продуктивність комбайна.

Поворотний наконечник шнека може регулюватися універсальним важелем управління CommandGrip, тому оператор може направляти потік зерна і рівномірно заповнювати причіп.

Функція регулювання висоти жатки працює за допомогою сигналу датчика в системі AutoFloat III, що дозволяє більш точно відстежувати нерівності ґрунту.

Колір зернового бака був змінений на жовтий, щоб покращити його видимість із кабіни та полегшити оператору контроль якості зерна. Ці комбайни оснащені кабіною Harvest Suite Ultra, салон якої виконаний у темно-сірому кольорі.

«Комбайни серій CX7 та CX8 універсальні при збиранні багатьох культур, забезпечують високоякісну солому і мають найнижчу загальну вартість утримання. Завдяки останнім удосконаленням ми ще більше підвищили їхню продуктивність», — пояснив менеджер New Holland Ларс Скьольдагер Соренсен.