13 серпня 2019, 17:20, Насіння

Гібриди системи Suneo є ідеальним рішенням у боротьбі з вовчком — експерт

Про це йдеться в матеріалах АгроЕкспедиції Соняшник 2019 «Як отримати гарний урожай соняшнику на півдні у нетиповий сезон».

AгроЕкспедиція Соняшник 2019
Читати по темі

Демо-посіви нової лінійки гібридів системи Suneo закладено на полях господарства ПП «Агро-3» що на Миколаївщині. Про їх ключові переваги у боротьбі з вовчком розповів Володимир Кузьмич, продукт-менеджер компанії «Лімагрейн Україна».

«Дана лінійка гібридів має найсучасніший ген стійкості до вовчка, ген стійкості до гербіциду  Євро-Лайтнінг Плюс® і Євро-Лайтнінг® і високу посухостійкість. Для даної технології Лімегрейн пропонує гібриди для півдня України перевірені часом і щороку не залишається перехідних запасів це ЛГ5555 КЛП, ЛГ5542 КЛ. Для Центру, Заходу, Сходу і центрального і північного Степу це ЛГ50635 КЛП. Для  ранніх строків посіву середньо-пізній гібрид ЛГ5671 КЛП», — розповідає Володимир Кузьмич.

За його словами, гібриди системи Suneo є ідеальним інноваційним рішенням для аграріїв України в боротьбі із вовчком, посухою і бур’янами. Окрім цього, незабаром компанія представить аграріям гібриди системи Suneo зі стійкістю до вовчка після раси G бренду OR-X.

Читати по темі: «Інноваційний соняшник» приходить і в Україну: новітня технологія захисту врожаїв SUNEO від Лімагрейн