15 липня 2019, 18:00, Україна

В Україні йде набір до Школи аграрного диктатора

Ось чому на агропідприємствах змушені витрачати час та гроші на перенавчання кадрів «під себе», відправляти їх на виробничу практику за кордон або за великі гроші та з туманними перспективами «хантити» професіоналів з ринку. Аграрії бідкаються, влада розводить руками, а бізнес вирішив зробити хід конем — відкрити власну Школу аграрного диктатора (шАД) з блекджеком та гарантіями.

Шо воно такє?

Дворічний спецкурс для агротехнологів та агроменеджерів 80 lvl за принципом Американської трудової колонії (скорочено АТК).

До чого тут диктатори?

Ініціатори проекту вже близько 20 років займаються аграрним виробництвом в Україні та завоювали репутацію новаторів і однієї з найбільш ефективних компаній вітчизняного АПК. Досягнути такого рівня їм вдалося за рахунок жорсткого дотримання диктатури технологій.

Що отримають студенти?

Незалежно від початкового рівня знань та практичних навичок усі студенти із зелених новобранців перетворяться у елітний агроспецназ.

  • зможуть керувати сучасною сільгосптехнікою від сівалки до комбайна, літати на дронах, плавати затопленими полями на Нивах, тощо;
  • навчаться розбиратись у тонкощах Farming Management System та складних навігаційних системах;
  • будуть чітко знати, скільки та яких саме добрив/насіння/ЗЗР їм потрібно вносити на конкретне поле;
  • дізнаються, як правильно планувати сівозміну та урожай за принципом вигідно купити та вигідно продати, щоб поменше дати і побільше взяти. Одним словом, латифундист під ключ;
  • протягом навчання кожен студент отримує стипендію в еквіваленті $500 та зарплатню залежно від обсягу виконаних робіт.

Хто проходить?

Сміливі та навіть дещо божевільні люди від 21 до 35 років, які готові у прямому та переносному значенні пахати 24/7, стійко витримувати скажений темп під жахаючим керівництвом аграрного тирана і за сумісництвом одного з кращих біотехнологів СНД. Попереджаємо, що до групи обраних з 20 осіб потрапити вкрай важко. Співбесіда, тестування, ретельний відбір до 1.09.2019 виявлять найдостойніших.

Як записатись?

Ще не передумали? Ну, ми чесно попереджали. Запис на співбесіди та тестування поштою — grain.power.school@gmail.com, довідки телефоном +380672147095, координатор Наталя Мельник.