4 липня 2019, 14:00, Насіння

У Свaрог Вест Груп розпочaли збирaльну кaмпaнію

На виїзному засіданні Ради директорів прийнято колективне рішення про початок збиральних робіт 3 липня. Оглянувши поля та обговоривши перспективи жнивної кампанії 2019, керівництво переконалось, що стан дозрівання культур оцінюється як «добрий», з розрахунку на дотримання усіх агротехнічних норм вирощування.

Традиційно першими розпочали збирaння врожаю підприємства, які розташовуються в Чернівецькій області (Південний регіон діяльності компанії). Слідом впевнено крокуватимуть Центральний та Північний регіони.

«Один з найвідповідальніших процесів процес сільськогосподарського циклу — збір урожаю вже почався. Тепер будемо сподіватися на гарний настрій погоди. Можу із впевненістю сказати, що фахівці агрохолдингу налаштовані рішуче — зібрати врожай вчасно та без втрат. Всі завчасні комплекси заходів щодо догляду за посівами проведено, дотримано профілактичних заходів боротьби із хворобами і шкідниками. Для якісного збирання урожаю в оптимальні строки ми придбали нові моделі комбайнів CLAAS Lexion 760», — коментує Сергій Філюк, член Ради директорів, виконавчий директор (Проект “Рослинництво”).