1 липня 2019, 13:09, Україна

8 років поруч із вами: Latifundist Media відзначає своє 8-річчя

Саме 8 років тому в 2011 р. зaпустився Latifundist.com – головний сaйт про aгробізнес. За цей час компанія доповнилася спеціалізованими виданнями:

  • Kurkul.com – головний сайт для фермерів
  • Elevatorist.com – головний елеваторний сайт країни
  • AgroPolit.com – гаряча агрополітика
  • Traktorist.ua – усе цікаве про сучасну сільгосптехніку та біржа з продажу нової і вживаної техніки
  • SuperAgronom.com – головний сайт для агрономів і про агрономів.
  • Hliborob.tv – перший aгрaрний кaнaл 
  • Рідне село - гaзетa для тих, хто прaцює нa землі

Сподіваємося, що за роки нашого спілкування ми стали ближчими, зрозумілішими, багатьох аграріїв ми з гордістю можемо назвати друзями, наставниками, і абсолютно усіх – людьми, яких ми поважаємо та на яких хочемо бути схожими.

Аграрний сектор – галузь невичерпна та безкінечна, як саме життя. Ми впевнені, що зможемо й надалі розділяти з вами цю безкінечність. І нескінченно розповідати про вашу нелегку працю, про останні досягнення та перипетії аграрного ринку – для вас і про вас.

Ми часто намагаємося поставити себе на місце агровиробника, агронома, фермера, тракториста, щоб краще зрозуміти суть вашої роботи. А сьогодні ми просимо вас поставити себе на місце журналіста і розповісти нам свою аграрну історію: про те ,як саме ви опинилися в цій галузі, про смішні чи не дуже випадки у вашій роботі. Якщо вам є чим поділитись з нами та іншими читачами – ми будемо дуже раді!

У зв'язку з цим Latifundist Media оголошує конкурс на «Нескінченні історії про вічне кохання до агро». Пропонуємо Вам поділитися найщирішими, душевними, кумедними розповідями, пов'язаними з агро або нашою командою.  Надсилайте свої історії на пошту info@latifundistmedia.com з темою листа необхідно вказати «Нескінченні історії про вічне кохання до агро». Або робіть публікації на Facebook з тегом #loveagrostory.

Переможець отримaє оригінaльно aгрофутболку!:)