27 червня 2019, 16:10, Насіння

Компанія BASF виходить на ринок насіння соняшнику

Мета угоди полягає в оцінці та комерціалізації лінійки інноваційного гібридного соняшнику, що дозволить надати виробникам соняшнику по всій Європі ще більш повне портфоліо сільськогосподарських рішень, повідомляють в прес-службі BASF.

Зазначається, що до гібридної продукції буде належати технологія компанії BASF — Clearfield® Plus, перший вихід гібридного соняшнику на ринок заплановано на 2020 рік.

«Соняшник є ключовою сільськогосподарською культурою в Європі. Завдяки величезній користі для здоров'я, ця культура відіграє значну роль в сучасному раціоні. Соняшник також дуже важливий для сівозміни. Це партнерство дозволить нам і надалі активно розвивати виробництво насіння і їх селекційних ознак, а, отже, стати ще більш надійним партнером для наших клієнтів», — заявив Лівіо Тедескі, перший Віце-Президент підрозділу агрорішень BASF (Agricultural Solutions), в країнах Європи, Середнього Сходу, Африки і СНД.

Справка: Euralis Semences — провідна компанія-виробник насіння, учасник однієї з кращих у світі програм з дослідження соняшника. Крім діяльності в межах дистриб'юторського договору з BASF, Euralis Semences продовжить розширювати свою лінійку продукції під брендом Euralis.