24 червня 2019, 15:15, Насіння

KWS займатиметься насінництвом овочевих культур

Про це повідомила прес-служба компанії KWS. Про підписання договору на придбання Pop Vriend Seeds стало відомо 19 червня.

Стратегічною метою компанії KWS є становлення на ринку насіння овочевих культур в довгостроковій перспективі. Для цього, в найближчому майбутньому, компанія планує здійснювати поетапні інвестиції.

Стратегія компанії ґрунтується на створенні власного напрямку селекції овочевих культур та досягненні органічного зростання разом з виробництвом та продажем ліцензованих сортів овочевих культур. Цей новий напрямок з виробництва насіння овочевих культур буде керуватися з Вагенінгена (Нідерланди), інноваційного регіону з розвитку нових сортів овочевих культур

«Ми щиро вітаємо наших нових колег у KWS і з нетерпінням чекаємо на продовження успішного розвитку діяльності разом з нашими новими колегами та клієнтами Pop Vriend Seeds. Завдяки цьому придбанню KWS позиціонує себе на економічно привабливому та зростаючому ринку, що слідує тенденціям здорового харчування. Понад 160 років ми успішно займаємось селекцією провідних сільськогосподарських культур і цей досвід допоможе розвивати нашу діяльність і в бізнесі насіння овочевих культур», — зазначив д-р Хаген Дуенбостель, генеральний директор компанії каже KWS.

Довідка: голландська насіннєва компанія Pop Vriend Seeds забезпечує продукцією клієнтів в 100 країнах світу, в т.ч. США, Китай та Росію. Pop Vriend, є світовим лідером на ринку насіння шпинату і провідним постачальником насіння нішевих овочевих культур. Асортимент продукції компанії включає шпинат, квасолю, мангольд, моркву та столовий буряк.