21 червня 2019, 14:10, ЗЗР

АХТ проведе безкоштовний онлайн-семінар, присвячений проблемам захисту рослин

Як зазначають в компанії, онлайн-семінар буде присвячено проблемам аграріїв цієї весни. Компанія зібрала найцікавіші випадки, проаналізувала вдалий досвід та критичні помилки цьогорічного сезону.

«У ході семінару будуть розглянуті лише конкретні випадки з фото, рекомендації та прогнози. За сезон зібрали чимало цікавих кейсів. Подивимось, як вирішували аналогічну проблему інші аграрії в різних регіонах, і порівняємо їх ефективність», — розповідає спікер вебінару, агроном-консультант АХТ Микола Лещенко.

Під час проведення заходу учасники матимуть змогу не лише послухати поради фахівців, а й поділитись власними думками та обговорити суперечливі питання.

«Після вдалої серії осінньо-зимових навчань для менеджерів маємо великий запит на проведення семінарів серед сільгоспвиробників зі всієї України. Ми розуміємо, як важко в сезон виділити цілий день для поїздки на навчання в інше місто. Здається, наприкінці сезону можна розслабитись, але навіть зараз може трапитись надзвичайна ситуація, яка потребуватиме швидких рішень. Так з’явилась ідея проведення онлайн-семінарів. Добре, що ми живемо у ХХІ сторіччі. Обмінюватись знаннями і досвідом ще ніколи не було так просто», — підкреслила Євгенія Вітер, керівник відділу маркетингу.

Вебінар відбудеться в суботу 29 червня (11:00) і триватиме півтори години. Кількість місць обмежена. Зареєструватися та дізнатися подробиці можна за посиланням.