6 червня 2019, 16:10, ЗЗР

Мета участі Франдеси в АГРО-2019 — знайомство українських аграріїв з якісними білоруськими препаратами

«Приймаємо участь у виставці, щоб познайомити українського виробника з ефективними білоруськими препаратами, які успішно можуть конкурувати з європейськими брендами у співвідношенні «ціна-якість». Важливо також спілкуватися з теперішніми і потенційними клієнтами, щоб розуміти актуальні проблеми та допомагати з їх вирішенням», — зазначила Наталія Опанасенко, менеджер по роботі з дистриб'юторами.

Стенд компанії Франдеса на АГРО 2019

За словами Миколи Самолюка, заступника директора по роботі з VIP-клієнтами, сьогодні виклики аграріям кидають не тільки хвороби, бур'яни та шкідники, а й погодні умови. Тим самим не даючи можливостей для вчасного захисту врожаю.

«Зараз головна проблема — дощі. Не можна внести препарати, не можна зайти технікою. Бур’яни ростуть, вода на полях стоїть. Це впливає і на якість самого обробітку. Але працювати треба. Вже активно поширюються шкідники на кукурудзі, зернових колосових, сої. Зараз рекомендуємо застосовувати інсектицид Велес, який ефективний буде і проти «нового» шкідника – гусені чортополохівки», — зазначає Микола Самолюк.