28 травня 2019, 13:00, Україна

Незабаром в Києві стартує Міжнародна агропромислова виставка АГРО-2019

Окрім традиційної ділової частини, яка включає практичні семінари, конференції, презентації та круглі столи, особлива увага приділятиметься новинкам сільськогосподарської техніки та устаткуванню, високопродуктивним породам свійських тварин, сучасним агротехнологіям для всіх галузей агробізнесу.

«АГРО-2019» — за довго зарекомендував себе, як культовий захід, зараз він позиціонує себе — «більше ніж агровиставка» — це найбільша агропромислова подія в Україні та Східній Європі, яка виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, прем’єрних показів в усіх галузях АПК України», — зазначають організатори заходу.

Основою ділової частини «АГРО-2019» стане конференція «Агро 4.0», котра стане складовою частиною «Українського експортного тижня». Основними тематичними напрямками експозиції «АГРО-2019» стануть ЕкспоАгроТех, Агротранспорт і логістика, Біопаливо, Hi-Tech Агро, Animal'EX, Agro Build-Expo, FishExpo, Рослинництво і агрохімія, Organiс, Еквісвіт, Сучасний фермер, Eco House.

Експозиція сільгосптехніки, посівного матеріалу, засобів захисту рослин та добрив включатиме понад 1000 компаній із різних країн світу. Гостям заходу будуть представлені тематичні павільйони виробників зі США, Канади та Китаю.

Розділ «Тваринництво» будуть представляти понад 60 господарств із показом великої рогатої худоби, свиней, овець, баранів, кіз, птахів, кролів, коней та інших свійських тварин. Обладнання для тваринництва широко представлено у відповідному розділі виставки «АГРО-2019», окрім цього, в рамках заходу відбудеться відкритий Аукціон рідкісних порід племінних тварин.

На учасників заходу також очікує автомобільний фестиваль «Агро Авто Шоу», тематичний фестиваль та експозиція ресторанів і крафтових виробників «AgroFoodFest».

Генеральним спонсором «АГРО-2019» виступає компанія «Тотал Україна», офіційним спонсором — компанія Corteva Agriscience™. Дізнатися про деталі виставки, ознайомитися із програмою та зареєструватися для участі можна за посиланням