8 березня 2017, 15:38, Техніка

Valtra визнано трактором року на виставці SIMA 2017

Про перемогу Valtra на престижній виставці повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу компанії.

Премія Machine of the Year — престижна галузева нагорода, що присуджується за інновації, технології та відмінні експлуатаційні характеристики. В цьому році за трактор Valtra проголосували незалежні журналісти з 28 європейських сільськогосподарських видань.

На SIMA 2017 бренд Valtra представив абсолютно нову лінійку тракторів серії A з двигунами потужністю від 75 до 130 к. с. Одним з семи представників цієї серії і є A104 HiTech, абсолютно новий дизайн якого є стилістичним продовженням дизайну тракторів серій N і T четвертого покоління. 

Кабіна трактора володіє найбільшою в своєму класі площею скла (5,5 м2) і забезпечує відмінний огляд всієї робочої зони. Маневреність машини, а також пропоноване на замовлення скління даху кабіни дозволяють використовувати A104 HiTech в якості чудового фронтального навантажувача.

Трактор A104 HiTech оснащений 4,4-літровим дизельним двигуном AGCO Power Tier4. Крім цього, модель комплектується абсолютно новою трансмісією і гідравлічною системою. 12 передач переднього ходу і 12 передач заднього ходу об'єднані в дві групи, що дозволяє використовувати всього два важеля перемикання передач.

Шість передач перекривають діапазон швидкості руху від 4 до 12 км год, типовий для польових робіт. Крім того, доступна багатофункціональна коробка передач з суперпониженою передачею, що дозволяє рухатися трактору зі швидкістю 90 м/год.