7 березня 2017, 09:19, Техніка

Massey Ferguson представляє нову лінійку кукурудзяних жаток

Про нову лінійку жаток для кукурудзи повідомляється на сайті компанії Massey Ferguson.

Жатки CornFlow розроблені спеціально для комбайнів MF Activa, MF Activa S, MF Beta, MF Centora і MF Delta. Лінійка включає вісім моделей в цілісному і складному виконанні для 6 або 8 рядів по 70 або 75 см. Кожна з них пропонується в цільній або складній версії шириною від 3 (для шести рядів) до 3,5 м (для восьми рядів) в транспортному положенні .

Новинки відрізняються привареним (без болтового з'єднання) кріпленням, швидким підключенням, пластиковими щитками ланцюгів і герметичними шарнірними з'єднаннями складних секцій. Безперервна і рівномірна подача матеріалу досягається за рахунок стандартних лопатей шнеків і бічних шнеків. Капот з технополімера відрізняється невеликою вагою і високою зносостійкістю. Унікальна форма поверхні для просіювання зі скошеними і загнутими краями запобігає пошкодженню культур і продовжує термін служби обладнання.

Подрібнювач, що приводиться в дію від редуктора жатки, володіє декількома важливими перевагами. Ножі, що нагадують косарку, зрізають стебла під кутом і розривають їх, що прискорює подальше розкладання залишків в ґрунті. При виконанні подальших операцій пожнивні залишки не забиваються між дисковими ножами культиватора.

Жатки Massey Ferguson CornFlow виробляються компанією Capello — одним з найбільших виробників кукурудзяних жаток в світі. У перелік обладнання, що встановлюється на замовлення, включені притискні пластини, подрібнювач і автоматичний регулятор висоти підйому жатки, що дозволяють адаптувати жатку MF CornFlow до конкретних культур, умов збирання та особливостей поля.