15 квітня 2019, 16:10, Україна

На захід України повернуться нічні заморозки — АгроПогода на 16 квітня

За даними моніторингу Метео Фарм, на заході України у нічну пору слід очікувати суттєвого похолодання. Заморозки до мінус 3-4°С прогнозуються на Буковині та Львівщині. На решті територій регіону температура коливатиметься в межах від мінус 2 до плюс 2°С.

В денну пору на Півночі, в центральних та південних областях повітря прогріється до 6-14С, на Сході дещо тепліше — 12-16°С. Тим часом у західних областях в денну пору прогнозується від 4 до 11°С тепла.

Протягом дня на Півночі та в Центрі ґрунт прогріється до 6-8°С тепла, місцями — до плюс 11°С. На Сході — до 10-11°С, у південних областях — 8-10°С. Враховуючи похолодання на заході України, ґрунти у регіоні прогріються до позначок 3-5°С.

Дощитиме завтра практично в усіх регіонах, найінтенсивніше — на Півночі та Північному-Заходу (9-13мм). У більшості областях переважатиме вітер змінних напрямків зі швидкістю 3-6 м/с.

Детальніше про вологість та температуру ґрунту, тривалість сонця та ймовірність опадів дізнавайтесь з агрометеорологічного прогнозу погоди на meteo.farm.

Натисніть щоб збільшити