1 березня 2017, 12:45, Насіння

DuPont Pioneer допоможе аграріям, чиї посіви не перезимували

Поо це повідомляє прес-служба компанії DuPont Pioneer

«За останніми оцінками експертів близько 15-20% посівів озимих культур в цьому році загинуло, тому фермерам необхідно буде чимось займати площі. Пересів часто проводиться в неоптимально пізні терміни, тому краще для нього вибирати гібриди з не дуже тривалим терміном дозрівання (більш раннім ФАО)», —  розповідає Сергій Резніченко, керівник відділу маркетингу компанії DuPont Pioneer Україна.

Для того щоб підтримати своїх клієнтів, з 20 лютого учасникам програми «Піонер Плюс» компанія пропонує можливість гарантовано отримати 14% бонусного насіння замість 7%, заявлених на початку програми. Основною умовою є придбання за основною програмою гібридів: PR39A50, PR39H32, PR39G83, PR39W45, PR39T13, P8000, PR39D81. Збільшений бонус буде пропонуватися насінням високоврожайного ранньостиглого гібрида PR39H32 українського виробництва.

«Цією акцією ми намагаємося дати нашим клієнтам можливість засіяти поля, що постраждали, чудовою генетикою. Гібрид PR39H32 — надійний, пластичний (тобто дає хороший результат при посіві в неоптимальні терміни, в т.ч. пізні), його можна вирощувати в монокультурі (тобто генетично дуже толерантний до сажкових хвороб, і якщо через пересів у когось не вийде відповідати сівозміні по кукурудзі, то шкоди не буде). Насіння по схожості буде повністю відповідати всім високим стандартам Pioneer», — пояснює Сергій Резніченко.