25 березня 2019, 11:40, ЗЗР

ALFA Smart Agro підвела підсумки зимових семінарів для аграріїв

У 2019 році зимові семінари ALFA Smart Agro організовувались в 17 обласних центрах та у 30 агрохолдингах у регіонах. Заходи компанії відвідали 2134 учасників з 393 господарств України.

Програма семінарів «Сила розумних рішень у захисті рослин» викликала велике зацікавлення як у працівників агрохолдингів, так і у агрономів та власників господарств. Адже під час семінарів фахівці не лише розглянули характеристики ЗЗР і принципи роботи з ними, але й поділилися результатами своїх наукових досліджень. Деякі лабораторні досліди експерти демонстрували просто на семінарах.

«Щоб створити ефективний продукт, науковці ALFA Smart Agro ґрунтовно вивчають глибинні процеси, які відбуваються у рослинах. А отримані знання ми використовуємо для удосконалення існуючих та розробки нових формуляцій. За останніх 5 років ми розробили 36 препаратів. В 2019 році плануємо вихід на ринок трьох нових продуктів: це акарицид Сінтак®, інсекто-фунгіцидний протруйник Кантаріс® та фунгіцид Артіс Плюс®, які не мають аналогів в Україні», — розповів Сергій Кнечунас, кандидат с.-г. наук, директор із розвитку портфеля продуктів ALFA Smart Agro.

Ще один цикл семінарів був присвячений темі «Фінансові інструменти для придбання продукції ALFA Smart Agro». Адже цьогоріч компанія розширює набір фінансових рішень для агровиробників. Зокрема сьогодні доступні такі інструменти:

  • аграрні розписки;
  • спільна програма кредитування ALFA Smart Agro з OTP Bank та ProCredit Bank;
  • застосування бартерних схем для оплати продукції ALFA Smart Agro.

«Нам приємно відзначити, що з кожним роком зростає кількість зацікавлених у новітніх розробках серед аграріїв, і що не менш важливо — зростає їх обізнаність у фізичних та хімічних процесах, які мають прямий вплив на формування майбутнього врожаю. Для таких людей приємно працювати», — підсумував Сергій Кнечунас.