25 березня 2019, 09:20, Посівна

Сварог Вест Груп готова до посівної кампанії 2019

«Посівна кампанія пройде і в цьому році за планом. Третина площ у нас вже засіяна озимими і перебуває в задовільному стані. Решта масивів також забезпечені усіма необхідними ресурсами», — про це у коментарі виданню Latifundist.com повідомив голова ради директорів корпорації «Сварог Вест Груп» Микола Агарков.

Як зазначають у компанії, пивоварний ячмінь, високоолеїновий соняшник та ріпак — основні культури «Сварог Вест Груп» на 2019 рік.

«Для корпорації «Сварог Вест Груп» важливе стратегічне партнерство, тому особливе місце в структурі площ компанії займає пивоварний ячмінь», — зауважив Олександр Бужениця, член Ради директорів корпорації «Сварог Вест Груп».

Наразі на полях компанії завершується етап весняного підживлення озимих та закриття вологи. В необхідній фазі внесено мінеральні добрива: сульфат амоніюаміачну селітрукарбамід та КАС-32.

Для придбання насіння, захисту та підживлення посівів «Сварог Вест Груп» використовуватиме продукцію таких брендів і компаній: KWSStrubeMaïsadourCorteva AgriscienceSyngentaADAMAALFA Smart AgroArystaBayerBASFYara та інші.