20 березня 2019, 13:15, Добрива

Компанія Прометей провела тренінг-семінар з технологій мінерального живлення рослин

Навчальний тренінг-семінар для співробітників компанії, організований у партнерстві з агрономом ПАТ «УкрАгро НПК» Олександром Лихожоном, відбувся минулого тижня в Миколаєві.

Захід було присвячено питанням мінерального живлення рослин, формам добрив, дозуванню, термінам і способам їх внесення. Учасники заходу мали нагоду ознайомитись з особливостями зберігання та застосування добрив в різних ґрунтово-кліматичних умовах, засвоєння різних форм, елементів живлення та їх ефективності в польових умовах.

«Не секрет, що тільки вмілий вибір добрив — запорука гарного врожаю. Адже мало придбати добрива, важливо знайти фахівця, який допоможе визначитися серед широкого асортименту і дати пораду: яким способом і коли застосувати під культуру», — зауважив Олександр Лихожон.

Нагадаємо, в 2018 році в 6 областях України регіональні представництва компанії почали реалізовувати мінеральні добрива. В асортименті компанії: аміачна селітра, карбамід, нітроамофоска, діамофоска, амофос, сульфат магнію, сульфат амонію, суперфосфат.

«Сьогодні аграрії можуть не тільки придбати у компанії міндобрива, а й обміняти їх за вигідними цінами на сільгосппродукцію: продовольчу пшеницю, насіння соняшника, сою, кукурудзу. Ключова перевага співпраці — економія на логістиці і швидка доставка товару. Фермер може значно заощадити на логістиці, адже відвезти добрива може на тій же машині, на якій привіз сільгосппродукцію», — відзначають представники кампанії «Прометей».