8 березня 2019, 08:00, Україна

Агрейн став чемпіоном України в агробізнесі онлайн 2019  

У півфіналі змагалися дві пари команд: «Урожайна країна» (МХП) і Calipso, а також «Агрейн» і Grano Group.

Принципи підготовки Агрейн до Посівної-2019
Читати по темі

За результатами півфіналів, переможцями з найкращими показниками повернення капіталу в своїх парах стали команди Calipso (189,7%) і «Агрейн» (170,9%). «МХП» завершило гру з результатом 175%, а команда Grano Group — 141,4%.

Фінальна сутичка проходила в напруженій боротьбі. У підсумку, з результатом 201% перемогу здобула команда «Агрейн». Срібло дісталось команді Calipso з показником 197%.

«Агрейн» зізнається, запорукою перемоги для команди став тандем агрономів та економістів. При цьому команда-супротивник змагалась на рівні.

«Серйозна підготовка, удача і командний дух допомогли нам перемогти. Коли гравці діляться інформацією, тоді результат зростає моментально. Надалі плануємо використовувати цей інструмент в тімбілдінгу та для навчання молоді. Нам цікаво використовувати такі інноваційні підходи», — відзначили учасники команди.

У свою чергу учасники команди Calipso зазначили, що упустили перемогу через прикру помилку — засіяли занадто багато полів і зайшли в кредит.

«В цілому, гра дала змогу дізнатись більше про аграрні бізнес-процеси, зрозуміти, як по регіонах диференціюється врожайність культур, ціна на сільгосппродукцію. Якщо йти працювати в цю сферу, вже є певне розуміння того, як вона працює», — зазначив Анатолій Киращук (Calipso).

Розробники гри відзначили командну роботу фіналістів. На їх думку, саме це і дало можливість учасникам досягти таких високих результатів.

«Сьогоднішні команди пройшли до фіналу не випадково. Вони серйозно підійшли до аналізу моделей, підготувалися і розібралися в механіці симулятора. Вважаю, що перемогли всі команди. Тож давайте разом створювати аграрну реальність», — наголосив Олександр Ейне.