27 лютого 2017, 12:21, Добрива

BKT на SIMA 2017 презентує нові шини Agrimax V-Flecto

Про це повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на прес-службу компанії BKT.

Нова шина Agrimax V-Flecto характеризується високою вантажопідйомністю і швидкісттю пересування, відмінною флотацією, мінімальним ущільнення ґрунту та зменшення витрат палива.

Підбірку накращих шин компанії можна подивитися на другому стенді BKT, розташованому навпроти головного стенду (павільйон 7, стенд E008). Тут представлені: 

  • Agrimax Force: призначена для особливо потужних тракторів (понад 250 к.с.). Особливість шини полягає в IF-технології, переробленої BKT, яка дозволяє працювати при низькому тиску, зменшуючи тим самим ущільнення ґрунту. Вона дозволяє розвивати швидкість до 65 км/год без зміни внутрішнього тиску (індекс швидкості D).
  • Agrimax Sirio: для тракторів підвищеної потужності та для буксирування причепів і вантажів. Agrimax Sirio дозволяє розвивати швидкість до 70 км/год навіть при великому завантаженні (індекс швидкості E), забезпечує економію палива і знижує забруднення навколишнього середовища. 
  • Agrimax Spargo: для дощувальних машин, розроблена на основі VF технології. Вона забезпечує більш високу вантажопідйомність при постійному тиску в порівнянні зі стандартними шинами даного типорозміру.
  • FL630 Super: багатофункціональна шина з особливими протекторами та технічними характеристиками, що дозволяють експлуатувати її на будь-якому ґрунті; крім цього, вона характеризується хорошою міцністю і рівномірністю руху, в тому числі під час руху по дорогах. 
  • FL 630 Ultra: призначена для гноєрозкидачів, причепів і автомобілів-цистерн, відрізняється чудовими робочими характеристиками при пересуванні по дорогах і в польових умовах; численні шипи і посилена п'ята збільшують міцність виробу і розширюють сферу його застосування. 
  • Multimax MP 527: багатофункціональна радіальна шина з міцними боковинами і протектором, що забезпечує чудове поєднання з поверхнею, сприяє максимальної стійкості телескопічних підйомників. Шина, виготовлена зі спеціальної суміші, є надійною і стійкою до розрізів і розривів.