26 лютого 2019, 16:10, Україна

Кращі українські студенти-аграрії вирушили до Франції на виставку SIMA 2019

Поїздка в Європу — приз, за ​​який змагалася студенти-аграрії з усієї України впродовж двох місяців, пише ukr.segodnya.ua.

Цьогоріч до освітньої ініціативи Фонду Бориса Колеснікова приєдналися 1 700 студентів з 34 аграрних вузів України. Вони пройшли два етапи відбору в конкурсі, в тому числі презентували експертам галузі проекти стартапів в агросекторі.

Автори тридцяти найперспективніших бізнес-ідей були нагороджені поїздкою на провідний форум сільськогосподарської техніки і тваринництва SIMA 2019 до Франції.

У Парижі студенти проведуть чотири дні. Вони побувають на виставці, де вивчать тренди, новинки та інновації в сільському господарстві, рослинництві і тваринництві; зустрінуться із закордонними фахівцями; ознайомляться зі стендами провідних світових компаній; пройдуть майстер-класи.

Нагадаємо, конкурс «Агро» від освітньої ініціативи Фонду Бориса Колеснікова проходить вдруге. У минулому році в проекті Фонду взяли участь 1 500 студентів з 20 аграрних вузів України. Тридцять переможців конкурсу відвідали міжнародну сільськогосподарську виставку Fieragricola 2018 у Вероні (Італія).