25 лютого 2019, 17:12, Техніка

Для потреб вітчизняних аграріїв Househam Sprayers адаптував самохідні обприскувачі

Про це виданню Traktorist.ua повідомив Андрій Ботнарь, менеджер з експорту Househam Sprayers.

«Основними показниками, які цікавлять українського фермера при придбанні самохідного обприскувача, є швидкість і кліренс. Але ця техніка має ще дуже багато інших переваг,  серед яких розподіл і баланс на кожну вісь, рівень ущільнення ґрунту, продуктивність. У ході нашого великого досвіду роботи з українськими аграріями ми пристосувалися до їх потреб», — підкреслив Андрій Ботнарь.

За його словами, самохідний обприскувач Spirit 3000 є однією з найпопулярніших моделей виробника в Україні. Кліренс Spirit 3000 становить 110 см. При цьому машина зі штангою 24 м і об’ємом бака 3 тис. л важить 6150 кг. Це дозволяє використовувати обприскувач починаючи з середини зими до пізньої осені.

Для українських аграріїв розробники Househam Sprayers Ltd збільшили потужність двигуна обприскувача до 230 к.с. і змінили постачальника гідравлічних систем. У стандартній комплектації виробник пропонує функцію рециркуляції робочого розчину, яка дозволяє вносити розчин, починати обприскування з однаковим тиском по всій довжині штанги.

Обприскувачі також оснащені вдосконаленою GPS- навігацію з двоконтурними ресиверами, які мають можливість переходити на платний сигнал і не дозволяють втрачати його з господарством при роботі.