24 лютого 2017, 13:18, Насіння

LNZ Group з січня 2017 року надає послуги додаткової обробки насіння

Про це повідомила прес-служба компанії.

«Ми надаємо додаткову послугу по отруюванню насіння. У кожного замовника є свої технологічні побажання щодо додаткової обробки залежно від тих проблем, з якими доводиться стикатися. Близько 60% насіння, яке ми продаємо своїм клієнтам, проходить додаткову обробку на наших заводах», — повідомляє директор дистриб’юторської компанії «ЛНЗ» Андрій Полтавець.

Він додає, що у минулі роки цією можливістю користувались переважно великі агрохолдинги, але в цьому році таку послугу замовляє і велика кількість фермерських господарств. Дотруювання  насіння проводиться відповідно до юридичних норм та обов’язково у присутності замовника. Дотруюється лише те насіння, що було придбане замовником.

Повідомляється, що обробку насіння стимуляторами росту компанія LNZ Group проводить такими препаратами, як Вітазим та Квантум.

«Завдяки обробці насіння Вітазимом та Квантумом ми спостерігаємо збільшення врожайності, зменшення кількості травмованого насіння, рослина не входить у стресовий стан. Тому ми робимо додаткове протруювання, що виходить дешевше», — зазначає провідний науковий спеціаліст LNZ Group Анатолій Даценко.