8 лютого 2019, 09:00, Україна

Реєстрація на Перший Зимовий чемпіонат аграрного бізнес-моделювання триватиме ще 2 дні

Нагадаємо, що Перший Зимовий чемпіонат аграрного бізнес-моделювання проходитиме в режимі онлайн з 11 по 22 лютого, фінал змагань відбудеться 28 лютого в Києві. 

Читати по темі: Вперше в Україні буде визначено ЧЕМПІОНА В АГРОБІЗНЕСІ

У фінальному батлі зустрінуться 4 команди-лідери турнірної таблиці, яка буде відображатись на сайтах Latifundist.com і Kurkul.com.

На даний момент заявки на участь подали представники найбільших агрохолдингів з числа ТОП-10 латифундистів України, виробники насіння, фермери та студенти аграрних вузів.

Правила та етапи участі в чемпіонаті прості:

I Етап

Включно до 10 лютого необхідно подати заявку на участь команди в грі (3-5 чоловік). Учасникам команд потрібно зареєструвати облікові записи в FarmForesight та заповнити форму на участь в Чемпіонаті. Для подачі заявки на участь залишилось два дні!

II Етап

Щоб потрапити в рейтинг, з 11 по 22 лютого зіграйте мінімум 5 командних ігор. Всі учасники турніру матимуть змогу грати звичайні тренувальні сесії та сесії чемпіонату, в яких для всіх будуть визначені однакові умови. Кожна зіграна до кінця сесія буде записуватися в загальний залік команди.

Кожна команда продемонструє свою ефективність, моделюючи такі процеси:

  • сівозміну і планування витрат;
  • управління запасами ТМЦ;
  • управління польовими операціями, що передбачають сівбу, внесення добрив і ЗЗР;
  • управління фінансами підприємства;
  • реалізація готової продукції (спот, форварди).

Результати оцінюватимуться за основними параметрами ефективності: повернення капіталу (рентабельність) і EBITDA на гектар.

III Етап

28 лютого лідери рейтингу зустрінуться в фінальному протистоянні за першість і титул «Онлайн чемпіон України в агробізнесі».

Команда-переможець отримає повернення капіталу в п'ятикратному розмірі в сумі $10.000.

«Ми з командою докладемо максимум зусиль, щоб допомогти кожному розібратися з симуляцією і знайти для себе новий інструмент навчання, ну і звичайно, змагатися в чемпіонаті. Ми створили відео тур і вікі по грі. Але якщо виникають будь-які питання — ми на зв'язку. Бажаю командам успіху. Дякую за вашу підтримку і відкритість», — додав засновник Олександр Ейне.

Корисна література для учасників:

Довідка: Агробізнес-симулятор FarmForesight являє собою унікальний продукт, створений на стиках аграрної статистики, IT-технологій, ігрової індустрії та бізнес-моделювання.

Це бізнес-моделювання управлінських і аграрних рішень в рослинництві на всіх етапах від планування сівозміни до збуту продукції.

Модель заснована на статистичних даних з усієї України за 20 років, аналітичних алгоритмах і причинно-наслідкових зв'язках, а також експертній думці аграріїв.

Простий сучасний дизайн і гейміфікація дають можливість спробувати свої сили в прийнятті управлінських рішень фахівцями будь-якого рівня.