6 лютого 2019, 16:10, Урожай

ТАС Агро встановила історичний рекорд врожайності кукурудзи

Як зазначають у прес-службі компанії, середня врожайність кукурудзи на рівні 10,5 т/га, є рекордним показником за усі роки діяльності компанії і перевищує попередній найкращий результат на 10%, а також середній показник в Україні на 40%.

Зазначається, що у минулому сезоні кукурудзою на полях компанії було засіяно 19,5 тис. га, валовий збір зернової при цьому сягнув 200 тис. тонн.

«Ми можемо зі всією впевненістю сказати, що у 2018 році культура, на яку ми в компанії робимо основну ставку, адже під посівами кукурудзи зосереджено значну частину всіх земель компанії «ТАС Агро», нас не підвела, і отриманим результатом ми дуже задоволені», — зауважила Ірина Вершеліс, генеральний директор «ТАС Агро».

Як повідомила топ-менеджер, запорукою таких рекордних результатів стала професійна робота працівників компанії, правильно підібрана високоінтенсивна технологія виробництва, з акцентом на використанні найкращих гібридів, якісних оригінальних засобів захисту рослин та налагоджений контроль за збиранням врожаю культури.