4 лютого 2019, 12:35, Техніка

Mzuri представить сучасні моделі ґрунтообробної техніки

Про це повідомляє Traktorist.ua.

Однопрохідна сівалка Pro-Til 6T має ті ж інновації, що й її менші аналоги, в тому числі поворотні сошники з індивідуальним гідравлічним тиском, які точно розміщують насіння в центрі оброблюваної зони. Великий подвійний резервуар здатний розміщувати добрива під насінням, що забезпечує підвищення ефективності їх використання.

Окрім стандартних операцій, сівалка Pro-Til 6T може виконувати роботу трьох машин — сівалки strip-till, прямого і точного висіву.

За словами представників компанії, сівалка точного висіву Pro-Til 4T Xzact поєднує в собі точність традиційного точного висіву з перевагами однопрохідної системи обробітку ґрунту Mzuri. Прецизійна технологія Xzact доступна в якості опції для модернізації існуючих моделей.

Електронні прецизійні висіваючі агрегати та збірка сошників забезпечують рівномірне розміщення насіння, в той час як постійний гідравлічний тиск кожного важеля сошників забезпечує постійну точність глибини висіву.


«Завдяки вакуумному дозуванню з регульованим тиском насіння розподіляється точно незалежно від розміру. Кожен блок містить дозуючий диск і розподільник для запобігання пропусків або подвоєнь», — йдеться в повідомленні.

У свою чергу агрегат для передпосівної підготовки ґрунту Rezult, який являє собою зубчасту борону з п’ятьма рядами є ефективним інструментом для боротьби проти бур’янів та слимаків.